Adviseur/specialist strategie & positionering

4 uur per week, op wisselende basis

Love Revolution wil over grenzen heen zoeken naar verbinding door muziek en geloof. We gaan letterlijk de grenzen over door concerten te geven vooral op plekken waar dit niet of nauwelijks gebeurt. En figuurlijk gezien willen we grenzen over als het gaat om denkkaders, omdat we geloven in inclusiviteit en in een God die groter is.

Help jij om het verhaal van Love Revolution nog meer bekend te maken?
Love Revolution is een paar jaar geleden opgericht. De afgelopen jaren, waarin er veel mooie projecten zijn geweest, heeft de organisatie zich ontwikkeld. Om een goede en logische volgende stap te zetten, zijn we op zoek naar een specialist op het gebied van strategie en positionering. Die ons wil helpen met het vergroten van de naamsbekendheid.

Wat verwachten we van jou?
Als adviseur ben je de strategische sparringpartner van het kantoorteam van Love Revolution. Je bent mede verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en implementeren van de interne en externe communicatiestrategie en de positionering van Love Revolution bij stakeholders.
Je vertaalt de communicatiestrategie naar een plan van aanpak, middelenmix en communicatiekalender.
Je hebt afstemming met het team dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van de communicatie.
Je bewaakt de gekozen richting qua communicatie en monitort of deze in lijn is met de missie en visie.

Wat krijg je hiervoor terug?
Een financiële tegemoetkoming is op dit moment helaas niet mogelijk. Love Revolution bestaat nog maar een paar jaar en heeft op dit moment nog niet de financiële middelen om dit een betaalde functie te laten zijn. In eerste instantie is dit dus een vrijwillige functie, voor mensen die geloven in wat we doen en het tof vinden om bij te dragen aan de groei van Love Revolution. Want je krijgt er namelijk wel veel voor terug…

Veel uitdagingen

  • Een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en ruimte krijgt om je eigen ideeën vorm te geven
  • Een gedreven team, waarbij ruimte is voor goede gesprekken en gezelligheid
  • Flexibele werkdagen en werktijden
  • Betrokkenheid bij toffe events (als het weer kan)

Wie ben jij?

  • Je krijgt energie van en gelooft in de visie en missie van Love Revolution
  • Je hebt ervaring op het gebied van strategie en positionering van organisaties.
  • Je bent creatief en innovatief
  • Je kunt zelfstandig werken, maar als het nodig is kun je ook goed samenwerken
  • Je hebt gelegenheid om periodiek te werken op ons kantoor in Veenendaal. Je kunt deze functie gedeeltelijk ook in je eigen omgeving uitvoeren.

Over Love Revolution
Love Revolution wil over grenzen heen zoeken naar verbinding door muziek en geloof. We gaan letterlijk de grenzen over door concerten te geven vooral op plekken waar dit niet of nauwelijks gebeurt. En figuurlijk gezien willen we grenzen over als het gaat om denkkaders, omdat we geloven in inclusiviteit en in een God die groter is.

Stichting Love Revolution begon allemaal met reizen naar het buitenland en zal onze belangrijkste pilaar blijven, maar ook in Nederland willen we steeds meer actief zijn.

Het kantoorteam van Love Revolution bestaat uit oprichter Hanne de Vries, Jan van Gurp (management) en Joelle van der Velde (creatief vormgever). Daarachter staat een team van vrijwilligers die invulling geven aan onder andere social media, website en strategische ontwikkeling.

Enthousiast?
Dan willen we je graag leren kennen! Stuur je motivatiebrief (video is leuker) en cv naar Jan van Gurp via jan@loverevolution.nl.