Love Revolution presents: Zomerse Tuintour 2021

Stel je voor: een warme zomeravond, een mooie groep mensen en eindelijk weer samen zingen en van een concert genieten! En dat alles onder genot van een hapje, een drankje en de ondergaande zon in een sfeervolle setting. Hoe tof! Samen met zangeres Eline Edens en pianist William van Barneveld hoopt Hanne de Vries in de zomer door het land te trekken. Voor mooie avonden in de buitenlucht. Vol muziek, aanbidding, gesprekken en inspiratie.

Op zoek naar mooie locaties en enthousiaste mensen
Wij kunnen niet wachten om voor jullie muziek te maken, elkaar te ontmoeten en samen te zingen. Zeker in de openlucht is er meer ruimte en veiligheid en kunnen we op 1,5 meter afstand tóch van een prachtige avond genieten.

We zoeken dus enthousiastelingen die een tuin aanbiddingsconcert willen organiseren. Wij zorgen voor de muziek. Jij regelt de tuin, een stroompunt en de gasten.

Interesse? Laat je gegevens achter!

We willen er samen een gezellige en prachtige avond van te maken! Zou je hierin mee willen helpen? Denk aan fijne gastvrijheid, hapjes/drankjes en sfeervolle aankleding. We nemen zelf wat lampjes mee, maar denk ook aan fakkels, kleedjes, een mooi plekje om wat versnaperingen aan te bieden etc. Dit alles willen we doen om een plek te creëren waarin iedereen zich veilig en op ’zijn of haar gemak voelt. En in deze setting willen we de verbinding zoeken met elkaar en met God door middel van mooie muziek, een inspirerende boodschap en ontmoeting!

Wanneer?
Hanne gaat samen met Eline en William de hele maand juli en het eerste weekend van augustus op tour. Elke vrijdag-, zaterdag- of zondagavond kan in die periode geboekt worden. Maar wees er snel bij, want wie het eerst komt die het eerst maalt.

Hoe zit het financieel?
Voor een aanvullend programma, inclusief pauze, vragen we € 595,- exclusief 9% BTW en reiskosten.

Heb je tips nodig om dit geld bij elkaar te krijgen? Uit ervaring weten we dat organisatoren soms een toegangsprijs vragen. Of de kosten delen met de groep, het concert cadeau doen of een potje van de kerk beschikbaar hebben. Wij zijn in ieder geval blij dat we na maanden weer aan de slag kunnen als muzikant en zien er naar uit om er samen met jullie een prachtige avond van te maken!

Onduidelijkheden corona
Het is op dit moment nog niet mogelijk om aan te geven hoeveel mensen er in de zomer maximaal bij elkaar mogen komen. Ook kunnen we niet in een glazen bol kijken wat betreft het aantal besmettingen. Concrete invulling over het maximaal aantal aanwezige mensen is dus pas mogelijk als daar meer duidelijk over is. Je krijgt hiervoor een vast aanspreekpunt binnen het team van Love Revolution, de organisatie van Hanne.

Antwoorden op veelgestelde vragen:

  • De technische apparatuur wordt meegenomen door Hanne. Je hebt alleen een stopcontact en een verlengsnoer nodig.
  • Heb je niet genoeg stoelen, dan kun je wellicht vragen of mensen zelf hun stoelen (of kleedjes!) meenemen.
  • Mocht het slecht weer zijn, dan gaan we in overleg over een oplossing. We zijn flexibel.
  • Mochten de overheidsrichtlijnen wijzigen, dan gaan we gewoon met je in overleg.
  • Dit concert wordt georganiseerd door de stichting van Hanne, Love Revolution. Hij zal daar tijdens de avond kort meer over vertellen. Meer informatie over Love Revolution vind op loverevolution.nl
  • Heb je een ander idee voor een concert, of zou je graag op een andere datum willen? Laat het weten. We denken graag met je mee.
Laat je gegevens achter!