Hands-on marketing en communicatie tijger (uitvoerend)

8 tot 16 uur per week

Love Revolution wil over grenzen heen zoeken naar verbinding door muziek en geloof. We gaan letterlijk de grenzen over door concerten te geven vooral op plekken waar dit niet of nauwelijks gebeurt. En figuurlijk gezien willen we grenzen over als het gaat om denkkaders, omdat we geloven in inclusiviteit en in een God die groter is.

Ga aan de slag met het verbeteren van onze online en offline zichtbaarheid
We bestaan nog maar een paar jaar en leren elke dag. Ook zijn er veel kansen om op te pakken. En daar hebben we jou voor nodig. Dit is waar jij het verschil kan maken. We zoeken iemand die gelooft in waar wij voor staan en een creatieveling met passie voor marketing en communicatie. Die op volle stoom mee kan gaan met de stappen die we maken.

Wat verwachten we van jou? 
Je zorgt ervoor dat Love Revolution zowel online en offline goed zichtbaar is. Via onder andere social media, nieuwsbrieven en het bedenken van creatieve acties. Je creëert en plaatst content in woord en beeld voor onder andere onze website en sociale media kanalen. Ook vind je het leuk om teksten te schrijven (blogs, website, nieuwsbrief, mailings).

Doel van de functie is dat de missie (en de invulling daarvan) meer en meer bekend wordt. En dat doelgroepen (zowel jong als oud, andere organisaties en ondernemers) bereikt worden en zo de achterban die het werk van Hanne en Love Revolution mogelijk maakt laten groeien.

Wat krijg je hiervoor terug?
Als je aanhaakt op onze missie en visie krijg je als het goed is veel energie van wat je voor ons mag doen. Je krijgt namelijk best veel vrijheid. Daardoor heb je veel ruimte om te groeien, in je werk en ook als persoon. Je komt terecht op een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en ruimte krijgt om je eigen ideeën vorm te geven. Maar… dat is niet het enige. Als het weer kan dan gaan we toffe events organiseren, waar jij uiteraard dan ook een rol in kan spelen. Daarnaast hebben we als team een paar keer per jaar een leuke activiteit.

En qua financiën dan? Sowieso krijg je een reiskostenvergoeding en daarnaast is het mogelijk om via zelf geverfde fondsen een vergoeding te krijgen voor al het moois dat je voor ons gaat doen.

Wie ben jij?

  • Je krijgt energie van en gelooft in de visie en missie van Love Revolution
  • Je hebt een hbo-opleiding afgerond op het gebied van marketing en/of  communicatie of bent nog aan die opleiding bezig
  • Je durft buiten de lijntjes te kleuren en brengt het verhaal van Love Revolution op een creatieve manier naar buiten. Op een manier die onderscheidend is van vergelijkbare organisaties en vanuit de “helicopterview” en de doelgroep gedacht.
  • Je bent proactief
  • Je kunt zelfstandig werken, maar als het nodig is kun je ook goed samenwerken
  • Je kunt werken met beeldbewerkingsprogramma’s zoals Photoshop of Canva
  • Je hebt gelegenheid om periodiek te werken op ons kantoor in Veenendaal (minimaal 2 keer per maand). Je kunt deze functie gedeeltelijk ook in je eigen omgeving uitvoeren.

Organisatie
Het kantoorteam van Love Revolution bestaat uit oprichter Hanne de Vries, Jan van Gurp (management) en Joelle van der Velde (creatief vormgever). Daarachter staat een team van vrijwilligers die invulling geven aan onder andere social media, website en strategische ontwikkeling.

Enthousiast?
Dan willen we je graag leren kennen! Stuur je motivatiebrief (video is leuker) en cv naar Jan van Gurp via jan@loverevolution.nl.