India

Video afspelen

Bekijk de reisverslagen van onze reis in 2019!

Asset 1
Video afspelen
Asset 2
Video afspelen
Asset 3
Video afspelen

Love Revolution In India

Met Love Revolution zijn we inmiddels twee keer in India geweest voor een muziek- & missiereis. We tourden samen Yeshua Ministries, een Indiase worship band onder leiding van Cameron Mendes, het hele land door. We bezochten vele steden en plaatsen en konden aan duizenden door middel van muziek vertellen van Gods liefde.

De eerste reis bracht ons in het najaar van 2017 naar India en was erg bijzonder. Natuurlijk is het speciaal om even in een heel andere wereld te duiken (want wat is India anders dan NL!), maar het meest was ik onder de indruk van het enthousiasme van de Indiërs. Ze waren zo blij dat we er waren en dat we de moeite namen om helemaal vanuit het rijke Nederland kwamen om hen te bemoedigen. Het was een fantastische ervaring!

Eind oktober 2019 zijn we terug gegaan. Dit keer richtten we ons nog meer op de armste en vervolgde plekken van India. Door onze komst en doordat wij wat geld meenamen was het voor Yeshua ook mogelijk om daar te komen en voet aan de grond te krijgen in die gebieden met hun muziek en hun liedjes. Zo komt de Hindi-talige worship muziek nog dichter bij de mensen die het het hardst nodig hebben.

Connect with India

Cameron & Hanne

“Hanne is like a brother. It’s a beautiful thing to connect between borders and cultures and find unity in Christ. It’s been amazing to work together and spread the message of Jesus in India”