INDIA

Met Love Revolution zijn we inmiddels 2 keer in India geweest voor een Muziek&Missie reis. We tourden samen Yeshua Ministries, een Indiase worship band onder leiding van Cameron Mendes. We bezochten vele steden en plaatsen en konden aan duizenden door middel van muziek het verhaal van Gods liefde vertellen.

De eerste reis bracht ons in het najaar van 2017 naar India en was erg bijzonder. Natuurlijk is het speciaal om even in een heel andere wereld te duiken (want wat is India anders dan NL!), maar het meest was ik onder de indruk van het enthousiasme van de Indiërs. Ze waren zo blij dat we er waren en dat we de moeite namen om helemaal vanuit het rijke Nederland kwamen om hen te bemoedigen. Het was een fantastische ervaring!

Eind oktober 2019 zijn we terug gegaan. Dit keer richtten we ons nog meer op de armste en vervolgde plekken van India. Door onze komst en doordat wij wat geld meenamen was het voor Yeshua ook mogelijk om daar te komen en voet aan de grond te krijgen in die gebieden met hun muziek en hun liedjes. Zo komt de Hindi-talige worship muziek nog dichter bij de mensen die het het hardst nodig hebben.

In 2019 kwamen in de volgende steden:
– Hyderabad
– Balangir
– Bilaspur
– Bhilai
– Delhi
– Mumbai

Bekijk hier de vlogs van deze reis.