Video afspelen

Heilige Huisjes Tour 2022

In je eigen huiskamer met familie, vrienden of een groepje van de kerk God aanbidden? Dat kan!
Komend voor- en najaar trekt Love Revolution door het land met de Heilige Huisjes tour. In een akoestische setting zullen Hanne de Vries, Eline Edens en Raoul van den Bergh je meenemen in een avond van aanbidding, ontmoeting en goede gesprekken. Uiteraard zullen er veel bekende nummers voorbij komen. Maar, als onderdeel van de Love Revolution Band, zullen Hanne, Eline en Raoul misschien ook nog wel nieuw werk spelen…

Hanne de Vries heeft twee keer eerder een Heilige Huisjes Tour gedaan, in 2013 en 2019. Hij kwam toen in huiskamers, hooizolders, jeugdhonken en zelfs in een discotheek. Door de kleinschalige opzet is de sfeer anders dan bij een regulier concert. Veel bezoekers reageerden na afloop dat de muziek meer ‘binnenkomt’ in zo’n intieme setting. Een mooie ervaring om als groep te organiseren, bij een bijzondere gelegenheid of als een origineel cadeau voor iemand anders.

Heilige Huisjes

Hanne bij jou thuis

Wij zijn blij dat we weer intieme concerten mogen gaan geven en we zien er naar uit om er samen met jullie een prachtige avond van te maken!

informatie Heilige Huisjes Tour 2022