Informatie Heilige Huisjes Tour 2022

In je eigen huiskamer met familie, vrienden of een groepje van de kerk God aanbidden? Dat kan!
Komend voor- en najaar trekt Love Revolution door het land met de Heilige Huisjes tour. In een akoestische setting zullen Hanne de Vries, Eline Edens en Raoul van den Bergh je meenemen in een avond van aanbidding, ontmoeting en goede gesprekken. Uiteraard zullen er veel bekende nummers voorbij komen. Maar, als onderdeel van de Love Revolution Band, zullen Hanne, Eline en Raoul misschien ook nog wel nieuw werk spelen…

Hanne de Vries heeft twee keer eerder een Heilige Huisjes Tour gedaan, in 2013 en 2019. Hij kwam toen in huiskamers, hooizolders, jeugdhonken en zelfs in een discotheek. Door de kleinschalige opzet is de sfeer anders dan bij een regulier concert. Veel bezoekers reageerden na afloop dat de muziek meer ‘binnenkomt’ in zo’n intieme setting. Een mooie ervaring om als groep te organiseren, bij een bijzondere gelegenheid of als een origineel cadeau voor iemand anders.

Heilige Huisjes

Hanne bij jou thuis

Wij zijn blij dat we weer intieme concerten mogen gaan geven en we zien er naar uit om er samen met jullie een prachtige avond van te maken!

Op zoek naar mooie locaties en enthousiaste mensen

Wij kunnen niet wachten om voor jullie muziek te maken, elkaar te ontmoeten en samen te zingen. We zoeken dus enthousiastelingen die een Heilige Huisjes avond willen organiseren. Wij zorgen voor de muziek. Jij regelt de locatie, een maaltijd voor de muzikanten, een stroompunt en de gasten. We willen er samen een gezellige en prachtige avond van te maken! Zou je hierin mee willen helpen? Denk aan fijne gastvrijheid, hapjes/drankjes en sfeervolle aankleding.

Wanneer zijn de concerten?

Hanne, Eline en Raoul gaan in het voorjaar (maart, april, mei) en in het najaar (september, oktober, november) op tour. Je kunt je voorkeuren opgeven via het inschrijfformulier, maar wees er snel bij!

Hoe zit het financieel?

Voor een aanvullend programma vragen we € 595,- exclusief reiskosten en 9% BTW. Heb je tips nodig om dit geld bij elkaar te krijgen? Uit ervaring weten we dat organisatoren soms een toegangsprijs vragen. Of de kosten delen met de groep, het concert cadeau doen of een potje van de kerk beschikbaar hebben.

Goed om te weten:

  • De technische apparatuur wordt meegenomen door Love Revolution. Je hebt alleen een stopcontact en een verlengsnoer nodig.

  • Heb je niet genoeg stoelen, dan kun je wellicht vragen of mensen zelf hun stoelen (of kleedjes!) meenemen.

  • Mochten de overheidsrichtlijnen voor evenementen wijzigen, dan gaan we met je in overleg om te zoeken naar de best passende oplossing.

  • Dit concert wordt georganiseerd door stichting Love Revolution. Tijdens de avond zal er iets gedeeld worden over het werk van de stichting en hebben bezoekers de mogelijkheid om een gift te geven en/of merchandise te kopen. Meer informatie over Love Revolution vind je bij ‘missie en visie’.

  • Heb je een ander idee voor een concert, of zou je graag op een andere datum willen? Laat het weten. We denken graag met je mee.

aanmelden

  • Meerdere antwoorden mogelijk
  • Meerdere antwoorden mogelijk
  • DD slash MM slash JJJJ