ONZE MISSIE

Love Revolution wil over grenzen heen zoeken naar verbinding door muziek en geloof. We gaan letterlijk de grenzen over door concerten te geven vooral op plekken waar dit niet of nauwelijks gebeurt. En figuurlijk gezien willen we grenzen over als het gaat om denkkaders, omdat we geloven in inclusiviteit en in een God die groter is.

Stichting Love Revolution begon allemaal met reizen naar het buitenland en zal onze belangrijkste pilaar blijven, maar ook in Nederland willen we steeds meer actief zijn.

Dit is hoe we onze missie concreet maken:

– Reizen buitenland
We willen vreugde brengen door middel van muziek op plekken waar somberheid heerst en verdrukking is. Dit doen we door Muziek- & Missiereizen naar landen waar weinig tot geen middelen en mogelijkheden en concerten zijn zoals wij die kennen in Nederland. We willen lokale christenen bemoedigen en mensen vertellen over de hoop die we vinden in Jezus. Deze mooie visie video geeft een goed beeld van zo’n reis. Ook willen we waar dat kan samen optrekken met een lokale christelijke artiest om haar of zijn werk aan te moedigen en om verdere verbinding te zoeken met dat land. Zo ontstond er een mooie samenwerking met Yeshua Ministries, waarin Hanne’s lied Like You Do in het Hindi werd vertaald. Je kunt het hier beluisteren.

– Liedjes schrijven met gastartiest
Op regelmatige basis wordt er de samenwerking opgezocht met een andere artiest om een nieuw lied te schrijven. Dit wordt dan vervolgens (akoestisch) opgenomen in de Love Revolution Studio. Het lied ‘Armen van Oneindig’ wat samen met Jannica van Barneveld is geschreven is daarvan het eerste
wapenfeit. Dat lied kun je hier beluisteren.

– De Love Revolution Podcast
In de podcast gaat Hanne in gesprek met een gast over het geloof, het leven en Jezus. In die gesprekken willen we de ruimte opzoeken in onze denkkaders over deze onderwerpen en zoeken we naar verbinding met wat voor ons nog onbekend is. Luister hier de podcasts.

– Love Revolution Presents
Met Love Revolution Presents wordt er een evenement of een tour georganiseerd waarin Hanne, eventueel met gast artiest, een rol zal hebben. Hanne is naast oprichter en directeur van Love Revolution vooral ook muzikant en artiest. Met zijn muziek en kunst wil hij het werk van Love Revolution ondersteunen en het breder onder de aandacht brengen. De eerste ‘Love Revolution Presents’ is de Zomerse Tuin Tour die Hanne samen met Jannica van Barneveld gaat doen in de zomer van 2020. Klik hier voor meer informatie daarover.

Vind jij dit gaaf en wil je ons en dit werk financieel ondersteunen? Dat kan! Lees dan vooral eventjes verder op de pagina over doneren.